Voor particulieren en bedrijven

Wally met bord

Wally box is een nieuw bedrijf dat zich gaat specialiseren in opslag van goederen voor particulieren, en ondernemingen. Op dit moment wordt er een nieuwe bedrijfsloods gebouwd van 280 m2 vloeroppervlakte, die voldoet aan alle eisen van het bouwbesluit 2007.

De bedoeling is dat wij begin januari 2008 operationeel zijn zodat wij u als opdrachtgever kunnen ontvangen. De bedrijfsloods is geïsoleerd volgens de huidige normen.

De bedrijfsloods is voorzien van industrie-vloerverwarming en de opslagboxen worden op mechanische wijze afgezogen. De goederen worden op juiste temperatuur en vochtigheid gehouden.

Afhankelijk van de afmetingen zijn de opslagboxen op elke gewenst grootte in te delen. Een ander voordeel is dat elke opslagbox 4 meter hoog is; goederen van behoorlijke lengte hoeven geen bezwaar te zijn.

In totaal zijn 30 boxen gebouwd met een inhoud die kan variëren van 1m3 tot 50 m3 en groter e.e.a is afhankelijk wat de opdrachtgever wil. Verder is er rekening meegehouden voor opdrachtgevers die hun eigen goederen tijdelijk willen opslaan ( bijvoorbeeld verhuizingen).

Om een optimale veiligheid te garanderen zijn er zowel brandblussers als brandslanghaspels aangebracht om bij een brand direct te kunnen ingrijpen. De brandveiligheid staat bij Wallybox hoog in het vaandel.

Alle roldeuren in de opslagboxen zijn tussen1000 en1500 mm breed en 2300 mm hoog. Om de goederen tot aan de opslagboxen vervoeren, zijn de gangpaden 2000 mm breed, elke aanhangwagen is toegankelijk.

Bijna alle goederen zijn zonder probleem te bewaren in de opslagboxen.

De wanden van de opslagruimten zijn van verzinkte sendzimir wandbeplating.

In de bedrijfloods is een speciale hoofdtoegangsdeur, afmeting 4000 breed en 3000 mm hoog, die is voorzien van de nieuwste toegangscontrole. In de bedrijfloods zijn extra camera’s geplaatst die 24 uur per dag paraat zijn voor diegene die naar niks te zoeken hebben. Alle meldingen worden bij de centrale meldkamer aangemeld als stil alarm.

Bij verhuur van de opslagboxen ontvangt u een pincode die recht geeft om de bedrijfsloods binnen te kunnen komen. De verlichting wordt automatisch ingeschakeld zodra de toegangsdeur wordt geopend. De toegangsdeuren van de opslagboxen worden voorzien van hang en sluitwerk met een politie keurmerk. Dus alle veiligheden zijn ingebouwd.

Uw goederen zijn dus veilig en goed opgeslagen. De boxen zijn vanaf 's morgens 6.00 uur tot 's avonds 23.00 uur bereikbaar. Op speciale afspraak kan van deze tijden worden afgeweken.